Triathlon

Uinti, pyöräily, juoksu


Sanan triathlon kuultuaan moni saa heti mielikuvan lähes mahdottomasta tuntikausien suorituksesta, jota harrastavat vain vuosikymmeniä päämäärätietoista työtä tekevät supersankarit, joiden päivät täyttyvät harjoittelusta. Sitä se varmasti monilla onkin, mutta moni ei tiedä, että tästäkin lajista löytyy variaatioita joka lähtöön aloittelijasta teräshenkilöihin.

Red Weasels triathlon -jaosto ei harjoittele triathlonia varten. Monipuolinen ympärivuotinen harjoittelu ulosmitataan kesällä vuosikokouksessa valitsemassamme tapahtumassa. Uusille jäsenille, joilla vain triathlon on tavoitteena tulemme järjestämään kuitenkin oman aloituskurssin ennen liittymistä muun lauman mukaan.

Naapurikunnasta löytyy mm. kevyen kynnyksen - 500m uinti, 15km pyöräily ja 4km juoksu - puolikkaiden ja täysmatkojen lisäksi. Kunhan uinti kulkee, kaikki varmasti selviytyvät maaliin jos matka on valittu oikein ja loppuaika ei ole yhtä tärkeä kuin uusi kokemus ja hyvä treeni!

Aivan sattuman varaan ei näädätkään valmistautumista jätä, vaan tulemme harjoittelemaan laumassa muutaman kerran keväällä ja kesällä. Jos uinti on vielä haaste, tsekkaa mitä uintijaoston puolella tapahtuu!


Tulevat tapahtumat 2022:

- swimrun / kesäkuu. Järjestämme oman tai osallistumme muualla

​​​​​​​- triathlon / heinäkuu. Järjestämme oman tai osallistumme muualla